Отидете на:

ГИПСОКАРТОН

Плоскостите гипсокартон на SINIAT са създадени, за да отговорят и дори да надхвърлят и най-високите норми и потребностите при системите за сухо строителство. Дори повече, SINIAT предлага специални гипсови плоскости, които са проектирани да издържат на тежки условия. Нашата гама от гипсокартони, включва, но не се ограничава с тези, представени по-долу:

ПРОДУКТИ ЗА ДОВЪРШВАНЕ НА ГИПСОКАРТОНЕНИ ПЛОСКОСТИ

За да имате перфектно завършена система, трябва да имате висококачествени довършителни продукти. SINIAT предлага точно това чрез своята гама от Nida продукти. В зависимост от вашият проект, можете да избирате различни видове Nida продукти със специални характеристики, които отговарят точно на вашите нужди.

МАЗИЛКИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Добрите проекти винаги започват с добра основа. SINIAT знае това и предлага високо качество на гипс, подходящ за различни приложения: подготовка на основата, изравняване на големи и малки неравности по строителни повърхности или дори моделиране на различни форми.

Метални профили за системи от гипсокартон

Ние предлага различни видове метални профили за най-широк кръг от приложения в сухото строителство. Те включват UW, CW, UD 30, CD 60, UA профили и UA ъгли.

Аксесоари за системи от гипсокартон

За да получите най-добри резултати от системите от гипсокартон Nida можете да използвате специално създадените аксесоари. От винтове и ленти, до метални крепежи и окачвачи, SINIAT предлага всичко необходимо от началото до края на проекта. Дори повече, ние предлагаме специални аксесоари за специални приложения, например конектори за стени със изключителни звукоизолационни свойства.

Минерална вата

Някои системи не са завършени без минерална вата. Ако искате да постигнете още по-добра акустика или топлоизолация, можете да изберете от нашата гама от минерална вата, в зависимост от размера, дебелината или необходимата пожароустойчивост.

Окачени тавани

Ние предлагаме специални плоскости, метални профили и всички аксесоари, които са нужни, за да се изгради качествен окачен таван. В зависимост от вида, който искате да придобие вашият таван, можете да избирате от широка гама плоскости с различни текстури и външен вид.