Специалистът в материалите за сухо строителство

SINIAT произвежда гипсокартонени продукти и системи за преградни стени, тавани и предстенни обшивки. Ние предлагаме нашите технически познания на специалисти, архитекти, малки и големи строителни компании в цяла Европа.

SHAPING THE WAY PEOPLE BUILD AND LIVE

Като ключов партньор, снабдяващ хиляди строителни проекти по целия свят, ние правим най-добрите материали от гипсокартон, с които изградените домове, училища, болници и офиси да бъдат по-сухи, по-топли, по-тихи и по-безопасни от всякога.

Иновативни спецификации
По-добри учебни среди
Производителност на работната площадка
Доживотна стойност

За въпроси към нас

Като основен производител от веригата за доставки в строителството, ние предлагаме доставка на следващия ден на стотици специализирани дистрибутори и търговци на строителни материали по целия свят.

Надежден партньор за доставки

Siniat - Trusted supply partner

Надежден партньор за доставки

Ние предлагаме широка продуктова гама, за да отговорим на огромно разнообразие от проекти и бюджети, осигурявайки гарантирана доставка на следващия ден за нашите клиенти. Много от най-успешните компании в строителния сектор се доверяват на нашите продукти, обслужване и технически познания, за да осигурят на бизнеса си конкурентно предимство.

Техническа експертиза

Siniat - Technical expertise

Техническа експертиза

Нашият технически екип е на разположение, за да ви помогне при запитвания относно някой от нашите продукти и системи. За по-големи проекти можем да осигурим техническа консултация в процеса на проектиране, както и техническа поддръжка на място по време на монтаж. За по-малки проекти използвайте нашият уебсайт, който съдържа богата техническа информация и практически видеоклипове.

Планиране и консултиране на проекти

Siniat - Project planning and support

Планиране и консултиране на проекти

За по-големи проекти, ние предлагаме добавена стойност преди, по време и след фазата на строителството. Работейки съвместно с екипа по проекта, ние можем да съдействаме при първоначалното офериране, като намерим начини за подобряване на естетиката или ефективността на сградата, намалим строителните разходи и времето за изграждане или да предложим начини за намаляване на текущите разходи за поддръжка.

Иновация

Siniat - Innovation

Иновация

В Siniat ние можем да се възползваме от опита придобит в изследователските и развойни центрове на Etex по целия свят. Като част от Etex ние гарантираме, че винаги можем да предоставим на нашите клиенти най-иновативните решения. Също така работим с различни изследователски институции, за да ви предоставим безопасни решения, които отговарят на строителните регламенти на всяка страна.

Устойчивост

Siniat - Sustainability

Устойчивост

Като производствена компания, ние осъзнаваме нашата отговорност към обществото, околната среда и хората, които работят с нас. Ето защо сме изключително активни в социалната сфера, насърчаваме отговорното поведение на нашите служители и контрагенти в ежедневната им работа и по този начин насочваме културата на нашата компания към съзнателно и устойчиво управление на ресурсите.

Обучение

Siniat - Training

Обучение

Клиентите на Siniat имат достъп до редица курсове за обучение, които да им помогнат да извлекат най-доброто от нашите продукти и системи за сухо строителство. Включително обучение за професионално развитие, практически видеоклипове и практически обучения. Нашите инструктори са на разположение, за да обучат вашите екипи в максималния набор от умения.

Кои сме ние?

Кои сме ние?

Кои сме ние?

Siniat е създадена през 2012 г., когато глобалната група от компании Etex придобива LaFarge Plasterboard. Siniat има 35 фабрики в цяла Европа и Близкия изток, в които работят над 3300 души.

Основни факти за нас

36

Държави

35

Заводи

3300

Служители

800m€

Годишен оборот

За Etex

Siniat - About Etex

За Etex

Siniat е част от Etex Building Performance, подразделение, което съчетава продуктите и решенията за сухо строителство; част от Etex BP е и Promat - световен лидер в системите за пасивна пожарозащита. Ние сме част от глобалната група от компании Etex, която оперира в цяла Европа, Африка, Близкия и Средния Изток и Южна Америка.

Иновативни, интелигентни и ефективни решения

Тествани и сертифицирани решения

Ангажиран с устойчиво строителство