Технически Ръководства И Статии

 

Облицоване с гипсокартон чрез залепване в 10 стъпки
9.03.2022 г.
Облицоване с гипсокартон чрез залепване в 10 стъпки
Плоскостите от гипсокартон NIDA са идеални за облицовки и преградни стени. Особено когато ремонтът трябва да се извърши за кратко време и без мокри работи. Облицоването с плоскости от гипсокартон намалява праха до минимум. Алтернативата е използване на класическа мазилка. Но при нея се образува прах в процеса на шлайфането, което се извършва при изравняване на измазаната стена.
9 грешки при обработката на повърхността на гипсокартона
8.03.2022 г.
9 грешки при обработката на повърхността на гипсокартона
В тази статия не само ще покажем какви са грешките при обработката на повърхността на плоскостите от гипсокартон. Ще Ви посъветваме какво да направите, за да ги избегнете. Благодарение на тези препоръки, преградните стени, окачените тавани и други елементи от гипсокартон ще имат гладка повърхност. Край на пукнатините в местата на съединяване!
Звукоизолация към съседите...
28.02.2022 г.
Звукоизолация към съседите...
Колко от нас не са се оплаквали поне един път от шума от съседите и не са искали да направят звукоизолация към тях. Животът в градовете все по-често означава закупуване на апартаменти в стари или нови блокове. А ако „имате късмет” съседите ви да са шумни, със сигурност сте един от тези, които търсят решения за звукоизолация. Това е така, защото в старите блокове изискванията за акустичен комфорт не са били толкова високи, колкото са сега, а за съжаление, в някои нови блокове са пренебрегнати акустичните характеристики и качеството на използваните продукти.

Иновативни, интелигентни и ефективни решения

Тествани и сертифицирани решения

Ангажиран с устойчиво строителство